followers

Saturday, January 7, 2012

Florida Road Trip | Part 1

Alhamdulillah, another roadtrip berjaye ditempuh :)

Nashville | Atlanta | Orlando | Miami | Key West | St Petersburg | Destin | New Orleans | St Louis

aku upload gambar je banyak2 eh :)

Nashville - aku dah pernah sampai kat bandar muzik ni. memang popular dengan sejarah elvis presley. tak banyak nk diperkatakan, best jalan2 masuk kedai souvenir, jumpe janitor yang paksa kitorang naek bas hijau. haha pastu jalan2 ke country music hall of fame and museum, lost river cave dan juge vanderbilt university :)
vanderbilt university

state law for pedestrian. i'm a law abiding citizen

kat Hard Rock Cafe Nashville

Vanderbilt. nak jugak bergambar with sprinkles of bird poops on the ground

Lost River Cave

Country Music Hall of Fame and Museum

the most awesome pictures ever taken dalam trip ni.
sebab sume orang ade. nice kan :)

john, aku ngan syahir @ Bridgestone Arena, depan Museum tadi


Atlanta - kitorang sempat jalan2 downtown Atlanta, and mostly melawat Coke Factory yang "menyimpan the most hidden secret recipe of Coke". Best la jugak :)
depan Coke Factory

dalam Coke Factory


Orlando - Mostly jalan2 kat Universal Studios Orlando dan Island of Adventure. Untuk kedua kalinye..hehe still, aku x mampu nak naek rollercoaster. "..aku tahu kemampuan aku.." haha. kitorang jalan2 2 hari kat universal studios and then split untuk hari ketiga dan keempat - ade yang sambung jalan2 kat universal studios, and ade yang ke Disney World. then hari ke-5 kitorang jalan2 kat downtown disney and tgk wayang (aku tengok citer Mission Imposibble 4) sementara menunggu segelintir kaum yang sambung journey ke Disney World :)
pintu gerbang Universal Studios Orlando. cantik giler gambar ni

bersama watak kartun yang tidak ku kenali

Marvel Comics Super Heroes

Sebelum masuk Universal Orlando Resort

excited. the very first day

poyos. tapi comel..haha

pintu gerbang the Wizarding World of Harry Potter

more pictures coming :)
to be continued..

1 comment:

qielaa said...

weyh baru sedar kau follow blog :P
btw comel nyeee sweetheart kauu

first time aku tengok pic dia
<33

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...